heeft u hulp nodig bij een erfenis?

In de periode na een overlijden moet er veel geregeld worden. Een emotionele tijd die vraagt om veel beslissingen. 

Ineens stapt u in de administratie en spullen die gedurende het leven van de overledene zijn opgebouwd.  Wat mag u precies doen en waar begint u? Wie heeft er recht op wat? Mag het huis leeggehaald worden? 

Vaak blijkt dat de nabestaanden onzeker zijn wat mag of dat ze het overzicht verliezen in de administratie. Soms hebben nabestaanden geen energie of tijd om zich te verdiepen in alles wat er geregeld moet worden. 

Als nalatenschapscoach kijk ik samen met u wat nodig is, ik kan u begeleiden, praktische tips geven en werk uit handen nemen.  Zo krijgt u structuur en wordt de erfenis stap voor stap afgewikkeld. 

geldkist ita Est

hoe gaat het en wat kost het?

Het eerste gesprek is ter kennismaking, u geeft uitleg over de situatie en u hoort van mij wat de mogelijkheden zijn.  Dit eerste gesprek is € 90,75 inclusief BTW

Daarna geldt een maandtarief van € 90,75 inclusief BTW. In dit tarief zit het contact met/bezoek aan u, aanvullende informatie, de praktische ondersteuning en een overzicht op maandbasis met de verrichte werkzaamheden. De werkzaamheden worden in onderling overleg afgesproken.

Eventueel meegaan met een bezoek aan derden, zoals een notaris of bank zit niet bij het tarief inbegrepen.  Het tarief daarvoor is € 60,50 per bezoek, inclusief BTW

Reactie klant: 'Het is prettig dat er iemand met me meedenkt, je handelt niet zo vaak een erfenis af'
koffiekop ita Est
Reactie klant: 'Ik ben heel blij met uw hulp, ik zat echt even met mijn handen in het haar'